SERVEIS CAMPING FRONTERA BUNGALOW PARK

Descobreix lo que tenim preparat per tu en les nostres instalacions

1/4
PISCINA EXTERIOR


La nostra piscina obre a mitjans de juny i tanca a principis de septembre. La trobem just al costat del nostre edifici de recepció, y la podem veure desde la terrassa del restaurant.

Disposa d'una zona perquè els més petits puguin disfrutar del aigua sense perill, i està rodejada per herba natural ideal per tumbarse a prendre el sol. 

¡Vine a visitarnos y refresca't en una piscina de muntanya situada 1000m per sobre del nivell del mar!

1/4
RESTAURANT TRADICIONAL


El restaurant del camping està decorat amb motius tradicionals dels oficis que predominaven a la zona, principalment la ramaderia i el cultiu. Totes les eines que es feien servir han sigut conservades per convertir aquest restaurant en un autèntic museu d'historia de la zona.

Al restaurant podem disfrutar dels plats més tradicionals del Pirineu andorrà aixó com la cuina gallega de tota la vida a càrrec de la nostra cuinera, la Sra.Celia. ¡No us perdeu el pop a la gallega!

1/4
BAR-SALÓN SOCIAL


Dentro del edificio principal (la "borda" tal y como la llaman por estos vallor) encontramos las opciones de ocio del camping.

Tenemos el bar para tomar unas tapas en la terraza en una tarde de verano, o un café con leche caliente en pleno invierno mientras fuera está nevando.

Además dispone del televisor para disfrutar de las mejoras películas y los partidos de fútbol!

Camping frontera bungalow park

Situat a les portes d'Andorra al fons d'un vall fluvial esculpida pels Pirineus, el camping Frontera bungalow park és d'aquells campings de muntanya ideal per disfrutar de la natura

Localizado a las puertas de Andorra en el fondo de un valle fluvial de los Pirineros, el camping Frontera bungalow park es uno de esos campings ideales para disfrutar la naturaleza

Located at the entrance of Andorra and at the bottom of a valley sculpted by the Pyrenees, camping Frontera bungalow park is one of those campings perfect to enjoy the nature

Dirección/location

Ctra de Andorra (N-145), km.8 

La Farga de Moles, Lérida, 25799

follow us

  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon

Contacto

TEL: (+34) 973 351427  

E-MAIL: info@fronterapark.com

© 2020 por Camping Frontera-Park